O NAMA

Gradimo Temelje
Modernog Tržišta!

Match & Art d.o.o., osnovan 2008. godine kao skromno preduzeće u Beogradu, prošao je izazovan put do današnjeg statusa lidera u regionu. Naša priča je odjeknula iz centra Starog grada, ali danas se proteže širom regiona, ostavljajući dubok trag.

Naša istorija traje više od decenije, oblikujući nas i izazivajući nas da postignemo više. Inovativni pristup poslovanju i nepresušna kreativnost našeg tima, zajedno sa Match & Art-ovom posvećenošću aktivnoj komunikaciji sa klijentima i konstantnom originalnošću na tržištu, rezultirali su izvanrednim uspehom.

Nastavljamo da gradimo nove temelje modernog tržišta, uvodeći svežinu i energiju svuda gde delujemo.

Zašto baš mi?

Zašto baš mi?

Više od Reklame,
Stvaramo Budućnost

Kreativnost koja Iznenađuje

U Match and Art-u, kreativnost je ključna. Naši dizajneri stalno prave inovativne reklamne materijale koji će zadiviti vaše klijente...

Kvalitet Bez Kompromisa

Ne pravimo kompromise kada je u pitanju kvalitet. Naši proizvodi su izrađeni sa pažnjom i strašću, garantujući da će vaša brend uvek ostaviti dobar utisak.

Prilagođena Rešenja za Sve Potrebe

Bez obzira na industriju ili zahteve, nudimo prilagođene proizvode i rešenja koja će tačno odgovarati vašim potrebama.

Održivost našeg Poslovanja

Posvećeni smo očuvanju planete. Naša ekološka svest ogleda se u našim reciklabilnim materijalima i procesima proizvodnje.

Partnerski Odnos

Smatramo vas partnerima, ne samo klijentima. Radimo zajedno kako bismo postigli zajednički uspeh i izgradili dugotrajne odnose.

Brzina i Pouzdanost

Brzo odgovaramo na vaše zahteve i pouzdani smo u isporuci. Nikada nećete morati da brinete o kašnjenjima.

PAPIRNE KESE SA RUČKOM

Praktičnost & ekološka odgovornost
Bez obzira tražite li tradicionalne šibice ili želite istražiti neke od naših inovativnih opcija, imamo ih sve! Naša kolekcija se ističe po visokom standardu izrade, prilagođenim dizajnima i sigurnom upotrebljivošću.

Pogledajte naš katalog kako biste pronašli savršen spoj funkcionalnosti, stila i zabave. Otkrijte čaroliju paljenja uz naše šibice koje su stvorene s ljubavlju prema tradiciji i inovacijama.

KLIJENTI

Oni nam Veruju…

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte Nas –
Tu Smo Za Vas!
Kontaktirajte nas danas i zajedno gradimo rešenja prema vašim željama! Vaša povratna informacija je ključ naše predanosti vašem zadovoljstvu. Hvala vam što ste izabrali nas!

KLIJENTI

Oni nam Veruju…

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte Nas –
Tu Smo Za Vas!
Kontaktirajte nas danas i zajedno gradimo rešenja prema vašim željama! Vaša povratna informacija je ključ naše predanosti vašem zadovoljstvu. Hvala vam što ste izabrali nas!
Avatar Mobile
Main Menu x
sr_RS
X