O nama

 

 

Kompanija Match and art je jedna od vodećih firmi iz oblasti proizvodnje reklamnog materijala. Firma je osnovana 2008. u Beogradu. Osnovna delatnost kompanije Match and art je proizvodnja i prodaja reklamnih šibica.

Veliki izbor modela reklamnih šibica sa logom vaše firme, pored svoje osnovne svrhe, sigurno će privući pažnju vaših klijenata originalnim dizajnom i zanimljivim oblicima.

Kreativni tim kompanije Match and art se trudi da svoja idejna rešenja prilagodi vašim zahtevima i proizvede šibice koje na jedinstven način reklamiraju vašu firmu.

Kompanija Match and art je partner vodećih svetskih kompanija iz oblasti duvanske industrije kao što su: Japan Tobaco International, British American Tobacco, Imperijal Tobacco, Premier Tobacco i druge.

Misija
Match and art se već deceniju od konkurencije izdvaja po inovativnom pristupu poslu, kreativnim idejama i izraženom preduzetničkom duhu što je rezultiralo brojnim priznanjima.

Kompanija Match and art je vodeći proizvođač šibica u Srbiji i regionu. Originalan dizajn i na hiljade zadovoljnih kupaca nas dodatno podstiču da naš tim ubuduće bude još kreativniji i aktivnije povezan sa svojim potrošačima, klijentima.